G-ZZGHGY8Q40
top of page

Our Brands 

अपने पसंदीदा ब्रांडों और उनकी उत्पाद श्रृंखलाओं के बारे में अधिक जानें।

उत्पाद श्रेणी देखने के लिए ब्रांड का चयन करें।
पोषण संबंधी तथ्य, उत्पाद विवरण और बहुत कुछ प्राप्त करें।

Tasty Fresh ,Blue Flame & Umanga  is our answer to easy to cook vegetarian products.

Not only are they nutritious, they're also delicious! 

Blueflame Logo
Tasty fresh Logo
Umanga Logo
Mix Veg

मिक्स्ड वेजिटेबल

Sweet Corn

स्वीट कॉर्न

Green Peas

हरी मटर

spring rolls image

स्प्रिंग रोल

Chicken Samosa

चिकन समोसा

Breaded Buger Patty

चिकन समोसा

Chicken Reshmi Kebabs

चिकन रेशमी कबाब

Chicken Shammi Kebab

चिकन शम्मी कबाब

Chicken Kheema paratha

कीमा पराठा

Chicken Momos

अजवाइन पराठा

Vegetable MOmos

अजवाइन पराठा

veg-spring-rolls

वेजिटेबल स्प्रिंग रोल्स

Lebanese Falafel

लेबनानी फ़लाफ़ेलो

Paneer Paratha

पनीर पराठा

Ajwain Paratha

अजवाइन पराठा

Punjabi Paneer

पंजाबी पनीर

Chicken Zing Hot

चिकन ज़िंग हॉट

Black Pepper sausages

मिक्स्ड वेजिटेबल

Chicken Peri peri sausages

मिक्स्ड वेजिटेबल

Mutton Samosa

मिक्स्ड वेजिटेबल

Fish Spring Rolls

अजवाइन पराठा

Chilli Paneer Samosa

मिर्च पनीर समोसा

Paneer Zing Hot

पनीर ज़िंग हॉट

vegetable-samosa

सब्जी समोसा

Aloo Paratha

आलू पराठा

Onion paratha

अजवाइन पराठा

Methi Paratha

मेथी पराठा

Chicken Zing Cool

चिकन ज़िंग कूल

Chicken schezwan sausages

मिक्स्ड वेजिटेबल

breaded fish finger

मिक्स्ड वेजिटेबल

Mutton spring rolls

मिक्स्ड वेजिटेबल

Fish Samosa

अजवाइन पराठा

Curly Masala Fries

कर्ली मसाला फ्राई

Paneer Zing Cool

पनीर ज़िंग कूल

French Fries

फ्रेंच फ्राइज़

Malabar Paratha

मालाबार पराठा

Navratan Paratha

अजवाइन पराठा

Wholewheat Chapati

साबुत गेहूं की चपाती

Sheekh Kebab

चिकन सीक कबाब

Chicken BBQ Sausages

मिक्स्ड वेजिटेबल

smoky sausages

मिक्स्ड वेजिटेबल

Vegtable spring rolls

मिक्स्ड वेजिटेबल

bottom of page